طراحی فنر گرد کروی در کتیا

طراحی فنر گرد کروی در کتیا

در این خودآموز به آموزش طراحی فنر گرد کروی در کتیا با استفاده از دستورهای پیشرفته کتیا پرداخته شده است.

در این خودآموز، به آموزش کامل طراحی کامل فنر گرد کروی در کتیا می‎پردازیم و دستورات محیط‎های Generative Shape Design (GSD) و Part Design را  به صورت حرفه‎ای و بسیار ساده می‎آموزیم.

طراحی پارامتریک قطعات در کتیا را می‎آموزیم.

طراحی بهینه و استفاده از کمترین دستورات برای طراحی مدل

با دانستن نحوه استفاده از چنین دستوراتی می‎توانید به راحتی طرح‎های سخت‎تر و پیچیده‎تر را ترسیم کنید.

مراحل طراحی فنر گرد کروی در کتیا به صورت زیر است:

  • ابتدا یک نیم دایره ترسیم کرده و با دستور Revolve آنرا به کره تبدیل می‎کنیم.
  • از دستور Sweep و تعریف Law، یک مارپیچ ایجاد می‎کنیم.
  • فصل مشترک کره و مارپیچ را به دست می‎آوریم.
  • با دستور Sweep، مقطع مورد نظر را در فصل مشترکی که به دست آوردیم هدایت می‎کنیم.
  • در انتها با دستور Close Surface سطح را به مدل سلب تبدیل می‎کنیم.

در ادامه می‎توانید ویدئوی آموزش طراحی فنر گرد کروی را مشاهده کنید

دستورات زیر را در آموزش طراحی فنر گرد کروی می‎آموزیم:

دستورات زیر را در محیط Generative Shape Design (GSD) می‎آموزیم:

  • استفاده از دستور Circle برای ترسیم دایره و یا قطاعی از دایره (کمان) را می‎آموزیم.
  • از دستور Point برای ایجاد نقطه با مختصات معین استفاده کنیم.
  • نحوه استفاده از دستور Helix برای طراحی فنر در کتیا به شکل ساده یا مطابق با یک پروفیل را می‎آموزیم.
  • چطور از دستور Sweep و گزینه‎های آن برای هدایت یک مقطع در یک مسیر استفاده کنیم.

دستورات زیر را در محیط Part Design فرا می‎گیریم:

  • چگونه از دستور Close Surface، برای تبدیل کردن سطح به سالید (جسم سلب) استفاده کنیم و مدل نهایی طراحی فنر در کتیا را تکمیل کنیم.
  • نحوه استفاده از دستور Edge Fillet برای گرد کردن لبه‎های دو موضوع متقاطع را می‎آموزیم.

و بسیاری از نکات مهم و کاربردی دیگر

برای دریافت فایل کتیای (Catpart) طراحی فنر گرد کروی، روی لینک زیر کلیک کنید:

فایل‎های مورد نیاز این آموزش

رسول محمدی

رسول محمدی هستم. رشته تخصصیم نقشه کشی و طراحی صنعتی هست. مقاله‎ و آموزش‏ هایی در رابطه با نرم افزارهای طراحی مکانیکی تهیه می کنم و در اختیار علاقمندان قرار می دم.

نوشته‌های مرتبط

دیدگاه‌ها

*
*